Anada Quarts de Final Lliga Nacional

19/04/2016

Aquest dissabte vam jugar el partit d’anada de la Lliga Nacional i ho feiem a St. Feliu de Llobregat contra el potent Servigest Burgos.
El partit va començar molt igualat i anavem aguantant en el marcador fins al minut 8. Va ser llavors quan l’equip burgalès ens va endossar un parcial de 0-8 en dos minuts, acabant amb un marcador de 9-18.
Desprès el partit va ser una mica més del mateix, a nosaltres no ens entraven algunes pilotes clares i ells estaven molt encertats tant dins com fora de l’ampolla, acabant la mitja part amb un resultat 16-34.
El nostre equip volia seguir pensant que es podia remontar i tenir menys average, però no ens sortia rés, no podiem parar als homes importants del Servigest i en atac seguiem sense jugar en equip i no tenint encert de cara a cistella acabant el partit amb un resultat que deixa l’eliminatòria amb un peu i mitg sentenciada amb un marcador final de 32-74.
Dissabte 30 d’abril hem de viatjar a Burgos a intentar donar la cara i jugar al nostre joc.